Kosten

De trainingen van Squadra Community worden aangeboden voor Squadra Community-leden (€ 20,00 per jaar) door middel van strippenkaarten. Hieronder de kosten voor de strippenkaarten:

  • 8 strippen: € 99,00
  • 16 strippen: € 184,00
  • 24 strippen: € 224,00

Eén training kost één strip. Deze wordt per les afgetekend. Kan je een keer niet komen? Geen probleem, dit kost je niets!

Gratis proefles

Om kennis te maken met Squadra Community en onze coaches kan iedereen gebruik maken van een eenmalige gratis proefles! Op deze manier kun je toch eens vrijblijvend proeven van de sfeer en ervaren hoe het is om echt lid te zijn van onze community.

Wil jij je inschrijven voor de eenmalige gratis proefles? Schrijf je dan in door middel van dit inschrijfformulier. Mocht je na deze proefles besluiten om een strippenkaart te kopen, geef dit dan aan na de les. Wij zorgen dan dat jij vóór de eerstvolgende les een mail krijgt met verdere informatie en een incassoformulier.

Heb jij geen proefles nodig en wil jij je meteen een strippenkaart kopen? Koop dan meteen een strippenkaart. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail met verdere informatie.

Klik hier voor meer informatie over de wekelijkse groepstrainingen, trainingsdagen en locatie.