Squadra gelooft dat iedereen het optimale uit zichzelf kan halen door middel van de juiste coaching en daarvoor kan elke triatleet zich aanmelden bij de community. Squadra Community is voor iedereen die verantwoord willen trainen, tips en tricks zoeken, behoefte hebben aan trainingsschema’s en eventueel gezamenlijk willen trainen voor een triathlon.
Squadra maakt het mogelijk om training en coaching te krijgen op elk niveau, waardoor er samen gewerkt wordt om iedereen zijn eigen doel te bereiken. De coaches van Squadra Community zijn Lucas Van Deynze en Saskia Postma.

 

Lucas Van Deynze

Lucas is 21 jaar en is al jaren bezig met triathlon en coaching. Hij heeft zich hier met zijn studies ook verder in verdiept. Tevens is hij actief triatleet en lid

van het Squadra team. Als coach heeft hij al veel mensen naar hun persoonlijke doelen geholpen. Dit zowel bij ‘start to’ atleten als doorwinterde Iron man atleten.

Saskia Postma

Deze sympathieke coach is 24 jaar oud en erkt als professioneel coach bij swimgym in Amsterdam. Dit combineert ze met haar studies aan de universiteit daar.

Zij staat in voor de online coaching en begeleiding op onze events en workshops.