Squadra gelooft dat iedereen het optimale uit zichzelf kan halen door middel van de juiste coaching en daarvoor kan elke triatleet zich aanmelden bij de community. Squadra Community is voor iedereen die verantwoord willen trainen, tips en tricks zoeken, behoefte hebben aan trainingsschema’s en eventueel gezamenlijk willen trainen voor een triathlon.
20150430-dsc_0543-200x300
Squadra maakt het mogelijk om training en coaching te krijgen op elk niveau, waardoor er samen gewerkt wordt om iedereen zijn eigen doel te bereiken. De coaches van Squadra Community zijn Rik op het Veld en Ton van Hoesel.

Rik op het Veld

Rik (31 jaar) woont in Eindhoven en is voormalig top en professioneel atleet in lifesaving. Meermalig medaille winnaar op WK’s, EK’s en andere internationale toernooien. Na (en naast) zijn eigen sportieve carriere heeft Rik MSC Organisation Studies gestudeerd en altijd andere sporters geholpen en begeleid in zwemmen, lifesaving en triathlon.

Als coach heeft hij verschillende sporters naar medailles en titels geholpen op NK, EK, WK en andere internationale wedstrijden in zwemmen, lifesaving en triathlon.

Ton van Hoesel

Ton (65 jaar) woont ook in Eindhoven en is gespecialiseerd in midden en lange afstanden. Diversen regionale lopers, zoals Michael Beuwer, Marco van Erp, Alwin Groen en Alwin van de Heuvel, die vele wedstrijden in de regio domineren en ook bij de Nederlandse Studentenkampioenschappen medailles wonnen, worden door Ton getraind en gecoacht.

“Belangrijk vind ik de sfeer tijdens de training. Samen op weg naar een prestatie, je grenzen verleggen en de atleten naar zichzelf laten luisteren en ervaren. Kleine stappen op weg naar de top.”